Åben menu

Hvad mener kunderne?

Under hele forløbet har Finn været meget nem at tage kontakt til, og har altid taget telefonen når vi har ringet til ham. Ligeledes har han altid kunne gøre det forståeligt og svare på de spørgsmål vi har haft omkring byggeriet både før og under.

Alt i alt har vi kun positive ting at sige om Finn, og hvis vi engang i fremtiden skal bygge nyt hus igen, vil vi helt klart tage kontakt til Finn igen.

Casper & Theresa Englund

Lav din egen plantegning

Få inspiration til din personlige plantegning. Der kan frit flyttes på indvendige skillerum.

Vores huse kan enten opføres med valmtag eller med op murrede gavle. Inkluderet i standarden har køber selv mulighed for at vælge mellem 8 forskellige slags mursten fra Strøjer Tegl. Standarden består desuden af IBF betontagsten, stålmetallic tagrender og træ/alu-vinduer i farverne sort, hvid og antracit. Alle huse opføres efter gældende bygningsreglement og mærkes med ”A” på energiskalaen.

Køber bestemmer selv placeringen af de indvendige skillerum - naturligvis i samråd med en byggerådgiver. Ændringer i eksisterende plantegninger og rådgivning herom, er naturligvis gratis hos Finn Mortensen Huse.

Vinkelhus

Hos Finn Mortensen Huse tilbyder vi klassiske vinkelhuse fra 150kvm. – 170kvm.

 

content/laengehus.jpg

Byg et traditionelt længehus med Finn Mortensen Huse, fra 115kvm. - 170kvm.

 

 content/thus.jpg

Hos Finn Mortensen Huse tilbyder vi klassiske T-huse fra 150kvm. – 202kvm.

bubble