Åben menu

Hvad mener kunderne?

Finn har leveret et super godt færdigt produkt og vi er ovenud tilfredse. Servicen har heletiden været i top, hvis der er har været et eller andet er der blevet taget hånd om det.

Finn Mortensen Huse ApS kan derfor kun anbefales!!

Jonas W. Larsen

Fordi en aftale er en aftale

"Undgå mellemfinansiering og uforudsete udgifter ned Finn Mortensen Huse. Vi køber grunden for dig og påtager os dermed finansieringen samt risikoen for diverse jordarbejder. Alle tilslutninger/tilslutningsafgifter samt udgifter til vand, varme og el i hele byggeperioden er standardindhold i vores tilbud"

Finn Mortensen Koncept

Koncept

 • Nøglefærdige huse
  inkl. grund og diverse tilslutninger

 • Vælg selv din byggegrund
  Køber vælger en grund i Horsens Kommune, som købes af Finn Mortensen Huse. Finn Mortensen Huse har risikoen for grund, jordprøver mv. og forestår samtidig forrentning af grunden i hele byggeperioden. Køber undgår på denne måde fordyrende lån i byggeperioden samt risikoen vedr. grundens forhold.
 • Design din egen plantegning
  Køber vælger en plantegning at tage udgangspunkt i. Køber kan vælge mellem et længehuse fra 115kvm. – 170kvm. eller et vinkelhus fra 150kvm. -170kvm. Begge modeller er med tilhørende carport og redskabsrum. Sammen med vores boligkonsulent tilpasser vi plantegningen til jeres ønsker, hvorefter den rentegnes ved vores arkitekt. Ændringer i plantegningen er gratis. Se eksempler på planløsninger her. (link til plantegninger)
 • Hjælp til indgåelse af købsaftale
  Køber indgår en købsaftale med Finn Mortensen Huse om det nøglefærdige byggeri. Købsaftalen udarbejdes af en ejendomsmægler efter lov om forbrugerbeskyttelse inkl. reglerne om oplysningspligt og fortrydelsesret.
 • Frit valg af materialer
  Køber besøger leverandørerne som er tilknyttet til Finn Mortensen Huse. Finn Mortensen sørger for at mål og plantegninger er fremsendt til diverse parter, således kunderne kan tage en dialog med leverandørerne om materialevalg. (link til information om leverandører og tilvalg)

Konceptet udføres af Finn Mortensen Huse og kan som udgangspunkt gennemføres på alle grunde i Horsens Kommune.

bubblemedia