Åben menu

Hvad mener kunderne?

Vi fandt købsprocessen enormt afslappet og gennemskuelig - især som førstegangskøber blev man guidet godt igennem de forskellige tekniske elementer. Vi har også været meget glade for at have indflydelse på hårde hvidevarer, gulve og belægning til trods for at huset næsten var færdigt da vi så det.

Når man handler med Finn virker det til at alting er muligt. Han er meget fleksibel.

Anja og Michael

Fordi en aftale er en aftale

"Undgå mellemfinansiering og uforudsete udgifter med M5 Byg. Vi køber grunden for dig og påtager os dermed finansieringen samt risikoen for diverse jordarbejder. Alle tilslutninger/tilslutningsafgifter samt udgifter til vand, varme og el i hele byggeperioden er standardindhold i vores tilbud"

Finn Mortensen Koncept

Koncept

 • Nøglefærdige huse
  inkl. grund og diverse tilslutninger

 • Vælg selv din byggegrund
  Køber vælger en grund i Horsens Kommune, som købes af M5 Byg. M5 Byg har risikoen for grund, jordprøver mv. og forestår samtidig forrentning af grunden i hele byggeperioden. Køber undgår på denne måde fordyrende lån i byggeperioden samt risikoen vedr. grundens forhold.
 • Design din egen plantegning
  Køber vælger en plantegning at tage udgangspunkt i. Køber kan vælge mellem et længehuse fra 115kvm. – 170kvm. eller et vinkelhus fra 150kvm. -170kvm. Begge modeller er med tilhørende carport og redskabsrum. Sammen med vores boligkonsulent tilpasser vi plantegningen til jeres ønsker, hvorefter den rentegnes ved vores arkitekt. Ændringer i plantegningen er gratis.
 • Hjælp til indgåelse af købsaftale
  Køber indgår en købsaftale med M5 Byg om det nøglefærdige byggeri. Købsaftalen udarbejdes af en ejendomsmægler efter lov om forbrugerbeskyttelse inkl. reglerne om oplysningspligt og fortrydelsesret.
 • Frit valg af materialer
  Køber besøger leverandørerne som er tilknyttet til M5 Byg. M5 Byg sørger for at mål og plantegninger er fremsendt til diverse parter, således kunderne kan tage en dialog med leverandørerne om materialevalg.

Konceptet udføres af M5 Byg og kan som udgangspunkt gennemføres på alle grunde i Horsens Kommune.

bubble